Specialist voor de horecabrancheAl langer dan 30 jaar verwerken wij financiele administraties met succes

Disclaimer

Deze website en de informatie daarop zijn uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden met het voornaamste doel om de bezoeker kennis te laten maken met Administratiekantoor Holtzapfel B.V. en haar diensten en activiteiten. Hoewel wij grote zorgvuldigheid betrachten bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op de website, garanderen wij niet dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Administratiekantoor Holtzapfel B.V. is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruikmaken van de informatie op de website.

Administratiekantoor Holtzapfel B.V. streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. Administratiekantoor Holtzapfel B.V. is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software.

Deze website en de informatie daarop zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Daarvan mag niets worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt in welke vorm dan ook. Het gebruik is wel toegestaan voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik of met voorafgaande schriftelijke toestemming van Administratiekantoor Holtzapfel B.V.

Alle diensten en/of werkzaamheden worden verricht op basis van een overeenkomst van opdracht met Administratiekantoor Holtzapfel B.V.  te Capelle a/d IJssel, (KVK nummer 24165238) en daarop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.