Specialist voor de horecabrancheAl langer dan 30 jaar verwerken wij financiele administraties met succes

Onze kernwaarden

Mensen
Financiële dienstverlening is mensenwerk. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn het gezicht en de drijvende kracht van de organisatie. De werksfeer is informeel, waarbij het belangrijk is dat onze mensen zich goed voelen. Aandacht en respect voor elkaar zijn belangrijk.

Probleemoplossend
Wij denken in oplossingen; we leveren concrete en heldere oplossingen waar onze cliënten daadwerkelijk iets mee kunnen. Wij zorgen op deze manier voor rust en ruimte bij onze cliënten, zodat zij zich helemaal kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Integer
Uitgangspunt bij al onze activiteiten is integriteit. Integriteit zit in alles wat wij doen, altijd en overal. Holtzapfel is open eerlijk en transparant. Wij verwachten van onze cliënten en relaties dezelfde integere handelwijze.

Flexibel
Flexibiliteit is erg belangrijk voor de continuïteit van Holtzapfel. We zijn alert op ontwikkelingen in de markt en de maatschappij. We zijn pro-actief en leveren dienstverlening op maat. Elke cliënt heeft zijn eigen wensen en daar springen wij graag op in.

Betrokken
Wij vinden het belangrijk om onze cliënten persoonlijk te kennen. We denken actief mee met onze cliënten en kunnen ons goed inleven in hun behoeften. We laten vaak van ons horen en vinden het belangrijk dat er een individuele (maar wel professionele) band met onze cliënten ontstaat.