Specialist voor de horecabrancheAl langer dan 30 jaar verwerken wij financiele administraties met succes

Ons Kantoor

Vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel bieden wij professionele en persoonlijke dienstverlening op maat. Holtzapfel bestaat sinds 1978 en is gespecialiseerd in de horecabranche. Als een van de weinige kantoren in het land richten wij ons specifiek op deze markt. Door de jaren heen hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen. En weten steeds meer ondernemers ons kantoor te vinden, voornamelijk op recommandatie van bestaande klanten.

Onze kracht is gelegen in de kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van de horecabranche in het algemeen en in het bijzonder de Aziatische horecabranche. Gecombineerd met onze werkwijze en inzet weten wij het vertrouwen van onze klanten te winnen. Met wederzijds begrip en waardering bedienen wij deze doelgroep al meer dan 35 jaar.

We hebben een brede klantenkring en werken voor ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op heldere en concrete oplossingen, zodat zij zich met een gerust hart kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Kenmerkend voor de medewerkers van Holtzapfel is de slagvaardigheid waarmee aandachtspunten gesignaleerd en knelpunten opgelost worden. Dit kan alleen door optimale afstemming met de klant en uitstekende onderlinge samenwerking. In essentie gaat het hierom: wij voelen een persoonlijke betrokkenheid bij de onderneming en het ondernemerschap van onze klanten. Uw succes is het onze.

De omvang van ons kantoor is groot genoeg om onze klanten professioneel en deskundig van dienst te kunnen zijn. Daarnaast blijven wij klein genoeg om onze klanten persoonlijk te behandelen en betrokken bij hen te zijn. Met een team van een kleine 20 enthousiaste medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten.