Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Werken bij

Ons kantoor kenmerkt zich door een platte organisatie, informele en een no-nonsense mentaliteit, waarbij kwaliteit van dienstverlening en servicegerichtheid vanzelfsprekend zijn. Teamwork en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers genieten een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Met een klein hecht team ondersteunen en adviseren wij onze klanten over heel Nederland. Een persoonlijke benadering staat daarbij voorop. Samen ondernemen: de kwaliteit in de klantrelatie die wij nastreven, vraagt om betrokken medewerkers. De attitude van onze mensen staat voor verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit. Iedereen draagt zo op eigen wijze bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Dat doen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Ons uitgangspunt is dat onze grootste toegevoegde waarde de kwaliteit van onze dienstverlening is. Jij als medewerker bent hierin ons kapitaal.

Onze team weet met hun kennis, talent en ervaring deze toegevoegde waarde te bieden. En dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen. Wij waarderen en respecteren onze medewerkers en scheppen de randvoorwaarden om optimaal te kunnen presteren.

Als onze cultuur je aanspreekt is Holtzapfel wellicht iets voor jou. Bij ons vind je een goede balans tussen werk en privé.

Geïnteresseerd? Kijk bij Vacatures of stuur ons een open sollicitatie.